Förlagsbesök

den 31 januari, 2014

En helg med distanskursen i Stockholm. Först två timmar på Wahlström&Widstrand där Christian Manfred berättade om förlaget, om utgivning, manushantering osv. Därefter från Bonnierhuset på Sveavägen ut till Hökarängen där Lars Molin och Simon Sorgenfrei berättade om sitt betydligt mindre förlag Molin&Sorgenfrei. Mot slutet var alla rätt möra och då drog vi in till Kulturhuset och tittade på en repetition av en dansföreställning. Kul dag.

Christian berätta förresten att W&W i år firar 130-årsjubileum. Det finns mig att minnas festen vid hundraårsjubileet ute på Foresta. Jag hade givit ut mina två första böcker vid det laget. Sånt kan få en att känna sig gammal. Jag tror att det finns en person kvar sen jag började på förlaget. Fast jag är inte säker på om hon hade börjat eller om hon kom senare. Få fråga vid tillfälle.

>